top of page
Woordwolk GGiNN_wit.png

TEAM GGiNN

Ontmoet het kernteam van Project GGiNN!

Het ‘kernteam’ van Project GGiNN bestaat uit 3 mensen, namelijk Mariëlle Keijers-Raven, Joop Swanink & Raymond van Rooijen. Wij zijn collega’s van elkaar binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Naast ons werk met de cliënten zelf is er nog een link tussen ons, namelijk dat we allemaal trainer en/of trainingsacteur zijn met betrekking tot trainingen op het gebied van de-escalerend werken, zowel intern als extern.

Op een gegeven moment is het idee ontstaan om Project GGiNN vorm te gaan geven. Dat doen we met passie, maar ook met een brok ervaring en plezier. Wil je meer weten over ons en wat de mogelijkheden zijn van Project GGiNN, kijk eens verder op onze website of neem contact met ons op.

horen-zien-zwijgen-project GGiNN.jpg

Joop Swanink

Coach/Trainer/Trainingsacteur

Joop is een enthousiaste en betrokken collega trainer/trainingsacteur die ik volledig vertrouw. Open, transparant, eerlijk en fijn om mee te werken. Ook zijn humor is 1 van zijn kernwaarden die ik mooi aan hem vind. Op de een of andere manier voelen we elkaar naadloos aan als we samenwerken en dat is zowel voor ons, maar ook voor de deelnemers fijn. Joop is een harde werker die vanuit goede intenties werkt. Ben ook heel blij dat hij deel uitmaakt van het team van Project GGiNN.

WhatsApp Image 2023-02-28 at 11.12.14.jpeg
Logo GGiNN_hashtag.png

Joop is een echte doorzetter, zowel privé als op het werk. Ook met hem werk ik inmiddels al enkele jaren als trainer de-escalerend werken. Een echte professional die weet waar hij voor gaat, maar ook erg innoverende ideeën heeft. Hij heeft veel ervaring en weet deze op de juiste momenten (vaak met humor) in te zetten. Dit doet hij ook voor Project GGiNN, daarom kan ik zeggen dat ik ook blij ben om met hem samen te werken.

Raymond van Rooijen

Coach/Trainer/Trainingsacteur

Raymond heb ik de afgelopen jaren leren kennen door de trainingen de-escalerend werken. In eerste instantie als acteur, waarna hij zichzelf heeft door ontwikkeld naar het trainerschap. Raymond ervaar ik als een enthousiast, flexibel en positief persoon. Hij ziet overal mogelijkheden in, waardoor ik hem als een professioneel collega ervaar en graag met hem samenwerk, zeker nu in ook in de hoedanigheid als mede-eigenaar van Project GGiNN.

Raymond van Rooijen.jpeg
Logo GGiNN_hashtag.png

Tijdens onze eerste training samen wist ik direct dat er een chemie was tussen ons. Raymond is een positief en open mens. Hij staat onvoorwaardelijk voor je klaar.

In combinatie met zijn professionaliteit en ervaring zorgt dit voor een prettige samenwerking binnen Project GGiNN.

Coach/Trainer/Casemanager

Mariëlle Keijers-Raven

Mariëlle is open, eerlijk, kan zowel letterlijk als figuurlijk tegen een stootje. Ze is betrokken, kundig, ervaren, goed in organiseren. Ook bezit ze een fijn gevoel voor humor en is ze een harde werker. Als trainer maar zeker ook als organisator heb ik een groot vertrouwen in haar. Overigens ook als mens heb ik een groot vertrouwen in haar. Ik ben erg blij dat ze deel uitmaakt van het Project GGiNN team.

Marielle Keijers-Raven
Logo GGiNN_hashtag.png

Een fijn en eerlijk mens die met haar jarenlange ervaring ervoor zorgt dat je meegaat met haar positieve energie. Organisatorisch een kei en ze weet wat ze doet. Dit laat ze zien op meerdere vlakken binnen Project GGiNN

bottom of page